News Area

11/06/2020

Members

Webinar Global Blue | Esperienze dall'estero per accoglienza ed organizzazione vendite

Il nostro socio Global Blue organizza il webinar "Esperienze dall'estero per accoglienza ed organizzazione vendite", in programma giovedì 11 giugno alle ore 11. 
Al centro dell'incontro, grazie anche al racconto di esperienze dall'estero, l'analisi di come sta cambiando l'accoglienza nei negozi e di come le strutture dedicate alla vendita si stiano reinventando per cogliere tutte le opportunità che si stanno aprendo sul mercato.

Interverranno Nicolas Bargi, Founder e CEO di SaveTheDuck, e Filippo Fasulo, Direttore Centro Studi per l’Impresa della Fondazione Italia Cina ( CESIF). Con un contributo video di Greg Gelhaus, Head of Asia Pacific Globa lBlue. 

Please click the link below to join the webinar: 
https://us02web.zoom.us/j/83612139706?pwd=RWZrSW1hMENJd2lrWUVrTlIxZWF0Zz09
Webinar ID: 836 1213 9706
Password: 221537

Or Telephone:

Italy: +39 069 480 6488  or +39 020 066 7245  or +39 021 241 28 823 
International numbers available: https://us02web.zoom.us/u/kcZgHE2Vra
 

Members

public/molteni logo.jfifpublic/400x200-prop-molteni logo.jfif
256
128
public/WISDOM PROFIT LOGO.svgpublic/400x200-prop-WISDOM PROFIT LOGO.svg


public/Virlinzi logo_new_pantoni_2020.pdfpublic/400x200-prop-Virlinzi logo_new_pantoni_2020.pdf


Subscribe to Newsletter of the
ITALY CHINA COUNCIL FOUNDATION

Please select all the ways you would like to hear from Fondazione Italia Cina:

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Italy China Council Foundation

Via Clerici, 5 - 20121 Milano - Italia
Phone +39 02 72000000
info@italychina.org

This website uses cookies, including third parties, to send you advertising and services in line with your preferences. By closing this banner, scrolling through this page or by clicking on any element of its you consent to the use of cookies.